Skip to content
előlap táborról

Jóga tábor Kevala-völgy

Jásd

Jelentkezés

Te megéled a jelent, a jelen pillanat szépségét?

A legtöbbször gondolatban nem ott vagyunk, ahol fizikailag. Cikáznak gondoltaink a múltban és a jövőben miközben nem tudjuk élvezni a jelent. Az őszi nap-éj egyenlőség ereje, a csodálatos Kevala-völgy és az összeállított programok segíteni fognak abban, hogy megérkezz belső csendedbe, befogadd, megéld és élvezd a jelen pillanat varázsát.

Tarts velem erre a testet-lelket simogató 3 napra!

Az állatok és az élet tisztelete a történelem folyamán mindig is fontos szerepet töltött be az indiai társadalomban. Minden élet szent, az állaté is. Ezért is gyakori, hogy a félisteneknek hordozó állata van, az avatárok és a félistenek közül több is állati formában jelent meg, és nem meglepő, hogy a jógában is számos ászana (testhelyzet) állatról kapta a nevét.

Ebben a jógatáborban amellett, hogy sokat jógázunk (légzőgyakorlat, testgyakorlat, relaxáció és meditáció), beszélgetünk a fenti témáról, lesz előadás olyan állatokról, melyek fontos szereplői a védikus kultúrának, beszélünk ászanákról, készítünk saját állatos mandalát pontozótechnikával, túrázunk a természetben, vidám csoportos játékkal is mélyítjük az önismeretünket és magunkba szívjuk a táj szépségét és a körülöttünk lévő lovak, szabadságot, erőt, intelligenciát hordozó energiáját.

Helyszín: Kevala-völgy  – Jásd külterület

Elhelyezés: 4 ágyas szobákban, van lehetőség külön apartmanra is, melyek felárasak

Részvételi díj: június 10-ig 69 900 Ft június 11-től 74 900 Ft, helyedet 24 900Ft előleggel tudod biztosítani – a részvételi díj magában foglalja a szállást, idegenforgalmi adót, 6 vegetáriánus étkezést, kreatív foglalkozást, jóga órákat és minden egyéb programot. Az utazás egyénileg történik, de segítek a szervezésben, ha igény van rá.

Jelentkezés a 2021padmani@gmail.com – on keresztül.

E-mailben részletes tájékoztatót küldök.

Ha kérdésed van, keress bátran a 06-30-368-1220-as telefonszámon.

Szeretettel várlak, töltődjünk együtt!

Melinda