Skip to content

Fascia jóga tréning

Egy olyan mozgásforma, ahol a jóga és a fascia tréning változatos gyakorlatainak a myofasciára gyakorolt jótékony hatásait tapasztalhatod meg.
 

Az órán mire számíthatsz:

Ezen az óratípuson változatos, minden irányú mozgással segítjük testünk rugalmasságát, erősítjük izmainkat, tonizáljuk, nyújtással tágítjuk a mozgástartományt.
A fascia jóga tréningen használunk SMR hengert, az óra elején finom egyensúlyozással ezen hangolódunk, légzést tudatosítjuk, bemelegítünk, a testtudatot fejlesztjük. Az óra végén pedig ezzel átmasszírozzuk a testet, lelazítjuk izmainkat.
Az órát jól megérdemelt relaxációval zárjuk, hiszen az ellazulás mentálisan és fizikailag is nagyon fontos a myofascia, valamint saját jólétünk szempontjából is.
 
A gyakorlatok nagy része jóga ászanákra épül, valamint vannak olyan dinamikus, rugózó gyakorlatok, melyeknél segédeszközt használunk.
 
Közepes erősségű óratípus, amihez nem kell semmilyen előképzettség, nem szükséges jógás tapasztalat.

Mire figyelj:
Az óra előtt 1-1,5 órával ne egyél, főleg ne nehéz ételt, valamint fontos, hogy számodra kényelmes öltözékben legyél az órán.

Minden eszközt mi biztosítunk.

Órák időpontja:
Minden hétfőn 17,30- tól 70 perc

Óra díja:

3.500 Ft alkalmanként, van lehetőség kedvezményes bérlet vásárlására is

Bejelentkezés:
Ide kattintva válassz időpontot

 

Ha úgy érzed, hogy a masszázs vagy a jóga hívogat téged a töltekezésre, segítene felfrissülni, javítani életed minőségét, fordulj hozzám bizalommal, szeretettel várlak!