Skip to content
padmani-lotus-#e07c61

Hawaii lomi lomi masszázs

Aloha!

Aloha nemcsak egyszerű hawaii köszöntés, a szó jelentése ennél sokkal mélyebb. Aloha a létezés lényege: szeretet, béke, együttérzés. Aloha azt jelenti, hogy harmóniában élünk a környezetünkkel, a körülöttünk lévő emberekkel. Törődünk és odafigyelünk másokra anélkül, hogy viszonzást várnánk cserébe. Aloha a hawaii kultúra és életmód kifejezése.

A lomi lomi masszázs az ősi hawaii lakosok által több ezer évvel ezelőtt létrehozott huna filozófián alapul. A huna olyan ősi bölcsesség, mely segít a harmónia és ezzel az egészség megtartásában.

Padmani Aloha
Padmani Huna

Huna életfilizófia hét alapelve:

 1. IKE – A világ az, aminek gondolod
 2. KALA – Nincsenek korlátok, minden lehetséges
 3. MAKIA – Ahol a figyelem, ott az energia
 4. MANAWA – A jelen hatalma
 5. ALOHA – A szeretet boldogságot ad
 6. MANA – A belső erő fontossága
 7. PONO – Mindig találhatsz megoldást

A hawaii lomi lomi masszázs a szerető érintést, az érintés művészetét használja a test regenerálódására, az elme csendesítésére és az energia fokozására. A lomi lomi masszázs mély, áramló mozdulatokkal veszi körbe szeretettel az egész testet. 

Hatásmechanizmusa komplex, a fizikai test mellett, hat az energiarendszerre. Az óceán hullámzását idéző mozgás segíti a belső energiablokkok oldását, segít visszatalálni a test, szellem és lélek harmóniájához. A lomi lomira jellemző hosszú áramló mozdulatok egyszerre több testrész érintésével segítik a teljes feloldódást, a tökéletes ellazulást. Elsősorban alkar és tenyérpárnák segítségével mozgatja át a test izomrendszerét, míg kellemesen meleg kókuszolajjal kényezteti a bőrt.

Padmani szerető érintés
padmani-lotus-#e07c61

Mire számíts, ha először jössz lomi lomi masszázsra:

 • A masszázságy víz- és olajálló lepedővel van letakarva, nem törölközővel.
 • Mivel egyszerre több testrészen dolgozom, ezért a masszázs során nagyobb felület van kitakarva, mint például a svédmasszázsnál.
 • Kellemes hőmérsékletre felmelegített natúr (étkezési minőségű) kókuszolajat használok.
 • A masszázs nagyjából felénél, miután hasról átfordulsz a hátadra, van egy kellemes fej- és arcmasszázs. Kérlek, számíts rá, hogy a hajad egy kicsit olajos lesz.
padmani-content-image18-900px

Hawaii lomi lomi masszázs 75 perc

Ára: 13 000Ft

Hawaii lomi lomi masszázs 90 perc

Ára: 15 000Ft

Ha úgy érzed, hogy a masszázs vagy a jóga hívogat téged a töltekezésre, segítene felfrissülni, javítani életed minőségét, fordulj hozzám bizalommal, szeretettel várlak!