Skip to content

Kismama jóga

A várandósság tudatos megtapasztalásához és boldogságban való teljes megéléséhez nyújt jó alapot a kismama jóga, mely a tradicionális jóga gyakorlatait, eszközeit a várandósság igényeihez igazítva alkalmazza.

Segítséget nyújt a testtudat fejlesztésében, a belső harmónia és a nyugalom megteremtésében. Ezzel a kíméletes, a várandósság igényeire szabott jógával oldani tudod a stresszt, izmaid és ízületeid merevségét, csillapítani tudod a fáradtságot, a fájdalmat. Segítségégével nagyobb nyugalommal és örömmel tudod megélni a várandóságod időszakát, és nem utolsó sorban segít ráhangolódni az anyaság, a babával való kapcsolódás csodálatos érzésére.

Az órán mire számíthatsz:
Elsősorban a csípőízület körüli izmokat lazítjuk, nyitjuk a mellkast, átmozgatjuk a gerincet, a gát izmait kondicionáljuk és harmonizáljuk az idegrendszer működését.
A kismama jógát akkor is tudod végezni, ha előtte még sosem jógáztál.

Az óra felépítése:
Ráhangolódás után bemelegítünk, légző- és testgyakorlatokat végzünk, gátizomtornával és relaxációval zárja az órát.

Mire figyelj:
Az óra előtt 1-1,5 órával nem egyél, főleg ne nehéz ételt, valamint fontos, hogy számodra kényelmes öltözékben legyél az órán.

Mikortól javasolt a kismama jóga:
Várandósság 13-14. hetétől egészen a szülésig, ha az orvos által nem ellenjavallt

Órák időpontja:
Minden csütörtökön 9 órától 90 perc

Óra díja:

3.500 Ft alkalmanként

Bejelentkezés:
Ide kattintva válassz időpontot

 

Ha úgy érzed, hogy a masszázs vagy a jóga hívogat téged a töltekezésre, segítene felfrissülni, javítani életed minőségét, fordulj hozzám bizalommal, szeretettel várlak!